Vélemények


 

"Mert csak ezzel a szigeteléssel lehet hőhíd mentesen szigetelni, bármilyen felületen, bármilyen vastagságban." 

Borsi Péter, purhab szigetelési szakértő immár 13 éve

 

Andrirkó I. családi ház tulajdonos – Debrecen

“2013-ban szigeteltettem purhabbal a tetőterünket. Az ISOPOLY csapat pár nappal a jelzésem után már megnézték és felmérték az épületetet. A helyszínen megegyeztünk, és rövid időn belül el is készítették a szigetelést. A tetőcserepeket áthajtották, közben 8 cm keményhabbal látták el az épületünket. A tapasztalatok nagyon pozitívak: a korábbi légmozgás a tetőtérben teljesen megszünt. Korábban szeles időben kézzel érezhető volt a légmozgás. Korrektség, gyorsaság, kivitelezés tekintetében teljesen elégedett vagyok.”

Ádár József – baromfitenyésztő, Hódmezővásárhely

“600 m termálvízcsövet hőszigeteltettünk 2011-ben szórt purhabbal. A termálvizet baromfineveldék fűtésére használjuk. Átlagosan 2-3 cm hab kerül kifújásra, mely eredményével teljes egészében meg vagyunk elégedve. A 600 m vezetéken mindössze 2 fok volt a veszteség (64 fokról 62 fokra csökkent a szállított víz hőmérséklete). Számításunk szerint ez a beruházás már most, alig 1 év után megtérült.

 

Kiss Ferenc – Szolnok, libatenyésztő

“2012. tavaszán végeztettem ISOPOLY purhab szigetelést a farmomon. A közel sem első osztályú trapézlemezre 3 cm vastagságban fújva az egész csarnokszerkezet sokkal masszívabb és erősebb lett, mint valaha gondoltam volna. A szigetelést igazából a fény ellen csináltattam, mert a libatenyésztésnél a megfelelő sötétítés kulcsfontosságú. Nyáron nagyon sokat jelentett a hőség ellen is. Mindezen előnyöket jócskán megéreztem a pénztárcámon is, a megtérülés gyorsabb lesz, mint gondoltam. Külön tetszett a hódmezővásárhelyi csapat kiváló szakmai felkészültsége, illetve emberi hozáállása. Teljes mértékben ajánlom őket azóta is.”

Sarkadi Ferenc – Szentes, USÁ-ból hazatért honnfitárs

“30 év után tértem haza az USA-ból a teljes családommal, 3 gyerekemmel. Amerikában ez a technológia ismert, elismert, bizonyított. A kinti ingatlanom is így volt szigetelve, így nem is volt kérdés, hogy az itteni családi házunk felújítása közben is ezt fogom használni.
Az interneten keresve jutottam el az ISOPOLY purhabhoz, melyet az Acéllemez.hu Kft képvisel, személyesen Borsi Péter, barátom. Hatalmas tapasztalattal, szaktudással rendelkeznek, gépparkjuk is kiváló. Gyors helyszíni felmérést követően azonnal megbizonyosodtam, hogy mind emberileg mind szakmailag a toppon vannak. Azóta a legjobb barátok is lettünk, bárkinek ajánlom őket. Nugodtan hívhatnak telefonon is az érdeklődők, csak jelezzék Péter felé, őt meghatalmaztam, hogy megadhatja a számomat.”

Demkó K. – Monor 2020.

“Szia Péter! Örömmel tájékoztatlak, hogy a szigetelés naaaagyon érezteti a hatását (eddig kb 60%-kal fogyasztott kevesebbet a ház, és nagyon egyenletes és kellemes a klíma bent is.
Azért is írok, mert itt Monoron egy utcabélinek megadtam az elérhetőségeteket, és mondtam, hogy hivatkozzon rám, ha beszél veletek a szigetelésről, mivel őt is érdekli. Üdv K.
u.i: Nyogodtan megadhatod a számomat, ha kell referencia!”

 

Korrekt, pontos, nagy szakértelemmel. Csak ajánlani tudom őket. Ami még fontos, hogy irodájuk is van, úgyhogy be lehet hozzájuk menni bármikor, nem egy fantom cég.
 
 
 
2 hónapja
Családi ház tetőterét szigeteltettem le kívülről. Emailben kértem árajánlatot, amire egy igen részletes, purhab fajtákat ismertető tájékoztatást kaptam árakkal, amit egy helyszíni felmérés követett, szakmai tanácsadással, javaslatokkal. Végül három variációból alló árajánlatot kaptam. A kivitelezés előtti estén egy negyedik a prémium habos változat mellett döntöttünk. Péteréknek alkalmazkodniuk kellet az ácshoz, aki miatt a kivitelezés októberre csúszott. A kedvezőtlen időjárás miatt lényegében belenyugodtunk, hogy nem lesz kész 2022-ben a szigetelés és a tetőfelújítás. Péter máshogy gondolta, neki köszönhető, hogy kész lettünk ezzel a fázissal, közelebb kerülve a beköltözéshez. A prémium purhab végül jó választás volt, mivel a kifújást követően a tető fóliázása nem készült el és megérkezett az előre nem jelzett eső. Ez a cucc vízálló, így nem ázott be a ház.
Talán kicsit hosszú lett, de úgy gondolom fentiekből látszik, hogy egy korrekt, rugalmas, megfelelő hozzáállású, igen ajánlott cégről van szó, nem mellesleg piacképes árakkal.
 
 
 
6 hónapja
Többéves tapasztalatuknak köszönhetően Péterék mindig kiváló munkát végeznek! Lapostetőre legjobb megoldás a szórt purhab, mert gyorsan felhelyezik és utána járható is marad.
 
 
8 hónapja
Rendkívül korrekt és profi csapat, első osztályú munkát végeztek. Bár egy kis 35 négyzetméteres házikóról volt csak szó, olyan hozzáállással intéztek minden dolgot, mint ha egy több milliós beruházás lett volna. Bátran merem ajánlani Pétert és a Csapatát mindenkinek, aki purhabos szigetelésben gondolkozik!
 
 
 
 
4 hónapja
Gyors, pontos munkavégzés. Köszönöm szépen a munkájukat csak ajánlani tudom mindenkinek!
 
 
 
8 hónapja
Szuper munkát vègeztek, korrekt áron. A hozzáállás rendkívül megnyerő volt. Csak ajánlani tudom.
 
 
egy éve
Pontos! Megbízható! Precíz!